Rainbowrun 040 2016

 

In 2016 liepen Manon en ik mee met de Rainbowrun 040. Een funrun van 5 km voor het goede doel: inzamelen voor onderzoek naar de ziekte ALS. De loop werd gehouden op de Genneperparken en deels over de High Tech Campus Eindhoven. De plastieken Diana Mini ging mee als fototoestel en kreeg zelf ook een aardig kleurtje. Wonderbaarlijk was er niets in de camera zelf gekomen.

  • Fototoestel: Diana Mini (Grand Cru)
  • Film: Color Implosion

Auteur: Noud

Marketing- & Communicatieadviseur Fotograaf & Tekstschrijver Allround, creatief & online éxtra sterk Ik ben een betrokken verhalenverteller. Dankzij mijn werkervaring in verschillende branches & disciplines, twee verschillende opleidingen, en vooral een gezonde portie nieuwsgierigheid kan ik snel elk probleem vol gas aanpakken. Van technisch tot cultureel: ik ben allround inzetbaar, verrassend creatief en online extra sterk.